Επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στο υπό κατάληψη εργοστάσιο ΠΥΡΚΑΛ - ΥΜΗΤΤΟΥ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τα σωματεία και εργαζόμενους των ΕΑΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλάει στους εργαζόμενους μετά το τέλος της συνάντησης με το σωματείο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ επισκέφτηκε το κατειλημμένο από τους εργαζόμενους εργοστάσιο των ΕΑΣ (πρώην ΠΥΡΚΑΛ) στον Υμηττό. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τα σωματεία των εργαζομένων ΕΑΣ. Οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι η επιχείρηση είναι βιώσιμη και αντίθετα από όσα λέγονται υπάρχουν παραγγελίες από το εξωτερικό που δεν εκτελούνται λόγω έλλειψης πρώτων υλών. Η κυβέρνηση συστηματικά απαξιώνει την εταιρεία ώστε την οδηγήσει στους ιδιώτες.

Τελευταίο βήμα η προσπάθεια περικοπής της αποζημίωσης που δικαιούνται οι εργαζόμενοι με βάση τις συλλογικές συμβάσεις που υπογράφουν εδώ και χρόνια ώστε να οδηγηθούν στην «εφεδρεία» και στην απόλυση με ελάχιστες αποζημιώσεις

Η αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στους εργαζόμενους εξέφρασε την υποστήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων που μπορεί να έχει αποτέλεσμα αν είναι συντονισμένος με άλλους κλάδους που πλήττονται αλλά και με το σύνολο των εργαζομένων για να ανατραπεί συνολικά η κυβερνητική πολιτική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στη βουλή σχετική επερώτηση όπως δεσμεύτηκε ο Π. Λαφαζάνης.

29/7/2011

ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: