ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ


Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ χαιρετίζει τους πολίτες του δήμου μας  που σε μια  άκρως πολωτική και γεμάτη εκβιασμούς προεκλογική περίοδο,  αγνόησαν τις τεράστιες πιέσεις και  επέλεξαν  με πρωτοφανή μαζικότητα  το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αναδεικνύοντας τον σε πρώτη δύναμη, στο δήμο ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ με ποσοστό 32,77%.
Η  ανάδειξη στην πρώτη θέση της ΝΔ και η συγκρότηση της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι μια αρνητική εξέλιξη, αφού αυτή θα κινηθεί στην λογική των μνημονίων και σε βάρος του λαού. Παρά αυτήν την αρνητική εξέλιξη ,η αντίσταση του λαού και η πάλη για την κατάκτηση μιας εναλλακτικής λύσης με κορμό την αριστερά ,μπορεί να συνεχιστεί από καλύτερες θέσεις.
Δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε  την ψήφο τους και θα κάνουμε κάθε τι δυνατό για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους, στις ανάγκες τους ,στην  απαίτηση  να απαλλαγεί η χώρα από τα μνημόνια ,τις αντεργατικές πολιτικές και από  τις δυνάμεις εκείνες που  έχουν γονατίσει τη χώρα και τους εργαζόμενους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα ασκήσει αποφασιστική και  μαχητική  αντιπολίτευση  μέσα και έξω από τη βουλή, με βάση το  εκλογικό  του πρόγραμμά  και τις προτεραιότητές όπως αυτές καθορίστηκαν με την επικαιροποίησή  του.
Η νέα κατάσταση  που έχει δημιουργηθεί απαιτεί ένα αντίστοιχο μεγάλο άλμα στην  όλη δομή και συγκρότηση του πολιτικού μας σχήματος . Η αθρόα εισροή ενός πολύ μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων  καθώς και ενεργών φίλων   δημιουργεί την ανάγκη ενός νέου τρόπου συγκρότησης και λειτουργίας ώστε να αντιστοιχηθεί στις νέες συνθήκες. Προκύπτει λοιπόν η ανάγκη  επανασυγκρότησης και ενοποίησης  ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Οι πολίτες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ πρέπει να  διαμορφώσουν  έναν ομοιογενή χώρο  με σταθερή  ριζοσπαστική  αριστερή πολιτική ταυτότητα.
Μεγάλα τμήματα του πληθυσμού και των κατοίκων του δήμου μας δυσκολεύονται να επιβιώσουν μετά τα αλλεπάλληλα χαράτσια, τις περικοπές συντάξεων και μισθών, τις απολύσεις, την εκτίναξη της ανεργίας στα ύψη. Σε αυτές τις συνθήκες έχει τεράστια σημασία η ανάπτυξη δικτύων αλληλεγγύης με σκοπό την αποτροπή της ανθρωπιστικής καταστροφής και τη διάσωση του λαού. Η αλληλεγγύη δεν είναι φιλανθρωπία. Είναι τακτική για δράση στο τώρα και πρόταση για την κοινωνία στο μέλλον. Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα πρωτοστατήσει στις πρωτοβουλίες και κινήσεις που αναπτύσσονται στις γειτονιές του δήμου μας προς αυτήν την κατεύθυνση.
Αυτά και άλλα που μας απασχολούν σας καλούμε να συζητήσουμε στην

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ την
ΤΡΙΤΗ   10/ 7  8.30 μ.μ. στο
Α΄ ΚΑΠΗ ΔΑΦΝΗΣ (Αλεξάνδρας και Βύρωνος)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ
Επικοινωνία με το ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ : syriza.ymittos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: