Συντονισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση της τάξης

1. Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα αναλαμβάνει πρωτοβουλία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποθάλπει τους καταστροφείς.

2. Επιτακτική ανάγκη να απομονωθούν άλλες έκνομες οργανώσεις, όπως οι μαθητές, η ΟΛΜΕ, η Διδασκαλική Ομοσπονδία, η ΠΟΣΔΕΠ (πανεπιστημιακοί), καθώς και διανοούμενοι, οι οποίοι θέλουν να καεί όλη η Ελλάδα.

baxala2

3. Η αστυνομία, αφού αντιμετώπισε επιτυχώς με εκτεταμένη χρήση χημικών την κηδεία του προβληματικού αναρχοαυτόνομου με την αποκλίνουσα συμπεριφορά, ρίχνει μπαλωθιές στον αέρα για να το πανηγυρίσει.
4. Μαγαζάτορες με αρβύλες και ξυρισμένα κεφάλια παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.
5. Επιστρατεύεται ο ποινικολόγος κ. Κούγιας, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν έπρεπε να πεθάνει το παιδί» δηλώνει με παρρησία.
6. Το ΚΚΕ μετά την μαζική κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του Συνασπισμού, καταλαμβάνει και κλείνει τα Πανεπιστήμια. Σε σχετική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής αναφέρεται ότι η αστυνόμευση των ιδρυμάτων είναι ένα βήμα όξυνσης των ταξικών αγώνων, προκειμένου να μην μπουν μέσα οι φοιτητές και υλοποιήσουν τα σχέδια της αντίδρασης για Γενικές Συνελεύσεις.

peristeria

7. Πληθαίνουν οι καταγγελίες για κουκουλοφόρους που μεταμφιέζονται σε αστυνομικούς μεταμφιεσμένους σε κουκουλοφόρους, και προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες υπό την κάλυψη των ανυποψίαστων ΜΑΤ, προκειμένου να εκθέσουν το σώμα.
8. Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, εμφανίζεται αστυνομικός να προτείνει το όπλο του εναντίον διαδηλωτών. Άμεση η επέμβαση της αστυνομίας, ο φωτογράφος ο οποίος τράβηξε τη φωτογραφία απολύθηκε από τη δουλειά του.
9. Συγκλονίζει την κοινωνία το παραποιημένο βίντεο - ντοκουμέντο από την στιγμή του ατυχούς γεγονότος, το οποίο προβλήθηκε από το ΜΕΓΚΑ. Στο βίντεο έχουν προστεθεί ήχοι από μπουκάλια (μολότωφ) καθώς και συνθήματα (το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει), πριν από τους ήχους των πυροβολισμών. Η ηχητική επένδυση μπορεί να μην είναι πραγματική, επιβεβαιώνει όμως τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι δέχτηκε επίθεση. Ο υπεύθυνος της παραποίησης δεν απολύθηκε από τη δουλειά του.

αντιγραφή από : http://salata.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: