ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ





Να «πείσουμε πως η μόνη λύση για την ελληνική κοινωνία είναι οι ενωτικοί και μαζικοί αγώνες», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του προς τους εργαζόμενους στα κεντρικά γραφεία τηας Εθνικής στον Γέρακα






Ραντεβού στις 10.30 π.μ. στο Μουσείο στην οδό Πατησίων δίνουν αύριο οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς για να συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία.

«Έχουμε χίλιους λόγους όλοι και όλες να απεργήσουμε στις 24 Φεβρουαρίου» αναφέρει στο κάλεσμά του για την απεργία ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει την ανάγκη η κινητοποίηση να είναι επιτυχημένη ώστε να ανοίξει ο δρόμος για «τη συγκρότηση του ενιαίου κοινωνικού μετώπου που θα ανατρέψει τις αντεργατικές πολιτικές». Στην ανακοίνωσή του επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί πλήρη, σταθερή, ασφαλισμένη, αξιοπρεπή εργασία για όλους, στήριξη της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, δίκαιο φορολογικό σύστημα και μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την οικονομική και κοινωνική στήριξη των ανέργων. Στο επίκεντρο επίσης των διεκδικήσεών του θέτει την κατάργηση του Συμφώνου Σταθερότητας και του κυβερνητικού Προγράμματος Σταθερότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: