Διαδήλωση ανέργων στην πόλη των Σκοπίων

Άνεργοι, μεγάλης ηλικίας έκαναν διαμαρτυρία έξω από το κοινοβούλιο στην πόλη των Σκοπίων, με αίτημα να υπάρξει ειδικός νόμος για την συνταξιοδότηση ατόμων που είναι άνεργα και έχουν λιγότερο από 15 χρόνια δουλειάς για τη σύνταξη.
Μήπως τα κοινά προβλήματα των δύο λαών είναι περισσότερα από αυτά που μας "χωρίζουν";





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το παρακάτω κείμενο, που υπογράφεται καταρχήν από 37 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οργανω-μένους/ες και ανένταχτους/ες, προτείνεται για να υπογραφεί από όποιον/α συμφωνεί σε ό-λη την Ελλάδα. Ενόψει της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στις 14, 15 και 16 Μαρτί-ου, ελπίζουμε ότι θα συμπορευτούμε με πολλούς και πολλές, με στόχο να γίνει η Πανελλα-δική Σύσκεψη ουσιαστικό βήμα για τη συγκρότησή του:
http://syriza.gr/grammateia-syriza/arthra-problimatismoy/keimeno-ypografn-gia-ton-syriza-enopsei-tis-panelladiks-toy-syskepsis-to-martio/

προς αποφυγή παρεξηγήσεων το συγκεκριμένο κείμενο δεν προτείνει να μεταλλαχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα αλλα να αποκτήσει μια οργανωτική δομή στη βάση ενος αντινεοφιλελεύθερου προγράμματος και φύσικα πάνω στην κίνηση για αντίστοιχες δράσεις. Κάτι σαν το ΕΑΜ ας πούμε όπου ενώ υπήρχε οργανωτική δομή εξακολουθούε να υπάρχει η αυτοτέλεια των οργανώσεων που το συναποτελούσαν.